.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }
Начало » Новини » Стартира тенис турнира Opel Cup 2015!

Стартира тенис турнира Opel Cup 2015!

Първите състезания от Opel Cup 2015, на които Opel ще предостави възможност за тест-драйв на последните си модели, ще се проведат в Русе в ТК „Приста“ този уикенд. Дилърът на Opel в Русе, Автосвят, ще бъде домакин на събитието и ще осигури за тест-драйв на участниците в състезанията и на любителите на тениса, дошли да подкрепят своите фаворити, новото поколение Opel Corsa, Astra, Adam Rocks и Mokka. 

Следващите състезания от Opel Cup 2015 ще се проведат в Ямбол на 30 и 31 май, където домакин ще бъде сливенския дилър на марката Олимпиа Ауто. Целият турнир се състои от общо седем състезания в пет града (Бургас, Пловдив, Русе, София и Ямбол), а на последното, което е планирано за 19-ти и 20-ти септември 2015 г. в Пловдив, ще бъде връчена голямата награда на победителите. Двете двойки мъже, които съберат най-много точки от участията си в състезанията, ще заминат с автомобил Opel за Виена, където ще наблюдават на живо тенис турнира Erste Bank Open на 22 и 23 октомври, 2015 г. Erste Bank Open е от календара на АТР и в него всяка година участват професионални тенисисти от първата десетка на световната тенис ранглиста. Миналата година турнирът бе спечелен от Анди Мъри, който в момента е на четвърто място в света.

За регистрация в Opel Cup 2015 – www.ntl.bg.

Клиентите и партньорите на Opel могат да участват в турнира без регистрационна такса с предварителна заявка при техния дилър или в представителството на марката.

Календар на тенис турнир за двойки Opel Cup 2015 и провеждането на тест-драйв на най-новите продукти на Opel:

02-03 май – гр. София, ТК Дипломат – Тест Драйв
Поради празничните дни тест-драйв с подкрепата на софийските дилъри на Opel Булвария, Дженеръс Ауто и София Ауто ще се проведе на 06-07 юни по време на турнира за сингъл мъже и жени в ТК „Дема“ 

09-10 май – гр. Русе, ТК „Приста 2011“ (с подкрепата на дилъра на Opel в Русе Автосвят)
30-31 май – гр. Ямбол, ТК „Ямбол“ (с подкрепата на дилъра на Opel в Сливен Олимпиа Ауто) 
27-28 юни – гр. София, ТК „Дипломат“  (с подкрепата на софийските дилъри на Opel Булвария, Дженеръс Ауто и София Ауто)
25-26 юли – гр. Варна*
12-13 септември – гр. Бургас, ТК „Авеню“ (с подкрепата на дилъра на Opel в Бургас, БОВА)
19-20 септември – гр. Пловдив, ТК Локомотив (с подкрепата на дилъра на Opel в Пловдив Стефанов Моторс)

* Резултатите от турнира във Варна ще се зачитат за крайното класиране

Вижте още

VW Arteon R ще е с нов VR6 турбо и над 400 к.с. [Официално]

Ето ви Volkswagen, който може да да изчерви собствениците на Porsche Panamera Volkswagen ще разшири …