.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Вижте новата Alfa Romeo Giulia [Рендъри]

В момента Alfa Romeo тества по улиците на планетата новата Giulia, като днес се появиха тези готини рендъри на бъдещия конкурент на BMW Серия 3 и компания.

Alfa Romeo Giulia

Тъй като тестовите прототипи са здраво камуфлирани никой не знае как ще изглежда Giulia, но от deviantART са си поиграли малко и предлагат на своя глава техни рендъри. Ако Alfa-та изглежда дори на 50% така ще е мнооого добре. 

Alfa Romeo Giulia

Топ версията на Alfa Romeo Giulia Cloverleaf  ще се конкурира с последното BMW M3 и бъдещия Mercedes C63 AMG. Под капака си италианската екзотика се очаква да има свирепия 3,0-литров V6 би-турбо, взет директно от Maserati Ghibli. Този мотор е направен от Ferrari и при Giulia ще генерира между 480 и 520 к.с. Т.е. при всички случаи спортната версия ще бъде по-мощна от 425-те к.с. на M3-ката.

Alfa Romeo Giulia

Giulia Cloverleaf ще бъде със задно предаване и се очаква да тежи по-малко от М3, като в същото време ще ускорява от 0-100 км/ч за под 4 секунди. Двигателят ще бъде комбиниран със скоростна кутия с двоен съединител и диференциал с ограничено приплъзване, помагащи да се гарантира възможно най-доброто управление и ускорение.

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …