.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }
Начало » Новини » Премиера: Aston Martin DB10

Премиера: Aston Martin DB10

Има ли нов филм за Джеймс Бонд, трябва да има и нов Aston Martin, който да агентът да потроши в него. Е, в 24-тата част от поредицата британският шпионин ще кара ето този Aston Martin DB10.

Aston Martin DB10

Премиерата на филма е насрочена за 6 ноември 2015 г., като той е озаглавен SPECTRE. Заглавието представлява съкращение от SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion, като препратката е към измислената глобална теристична организация, включена в романите на Ян Флеминг.

Aston Martin DB10

Снимките на новия филм за Бонд започват от днес, като той ще се снима на различни места на планетата – Мексико, Мароко и Австрия. Главната роля отново е поверена на Даниел Крейг, а режисьор е Сам Мендес.

Aston Martin DB10

Aston Martin DB10 е с еволюирал дизайн, който най-вероятно ще видим в следващите серийни модели на компанията, за които ще се използват AMG двигатели от Mercedes.

Aston Martin DB10

От Aston Martin съобщиха, че десет екземпляра от DB10 ще бъдат направени за снимките на SPECTRE. Бъдете сигурни, че девет от тях няма да оцелеят след приключването на филма…

Повече подробности за колата ще бъдат пуснати скоро…

Вижте още

Фейслифт за Peugeot 5008 [Премиера]

Преди няколко дни Peugeot показа фейслифта на кросоувър модела си 3008. В случай че сте …