.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Премиера: Aston Martin V12 Vantage S Roadster

В средата на лятото Aston Martin реши, че е време да ни зарадва с нещо ново. И го направи с представянето на V12 Vantage S Roadster 2015.

Aston Martin V12 Vantage S Roadster

Британската марка се бие в гърдите, че това е техният най-бърз и най-могъщ роудстър към днешна дата, следващ пресните стъпки на V12 Vantage S Coupe. Кабриото е с познатия вентилиран преден капак, редица карбонови компоненти и черни или титаниево сиви акценти.

Aston Martin V12 Vantage S Roadster

Знаем, че не държите да прочетете какво е казал дизайн директорът на Aston Martin, затова продължаваме със същинската част… А тя се състои от 6,0-литров V12, бълващ 565 к.с. и 620 Нм. Той е комбиниран със 7-степенна спортна трансмисия, с която ускорява от 0-100 км/ч за 4,1 секунди и може да развие 323 км/ч.

Aston Martin V12 Vantage S Roadster

V12 Vantage S Roadster е с адаптивно окачване, двустепенна антиблокираща спирачна система и тристепенно ESP. Отделно роудстърът е екипиран с карбнон-керамични спирачки и режим Sport, който естествено променя чувствителността на газта, времето за превключване на предавки и шума от генерацията.

[nggallery id=161]

Вижте още

Alfa Romeo вади наследник на 8C Competizione

Alfa Romeo пусна тийзър, включващ детайл от нов модел, който трябва да се появи тази …