.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }
Начало » Премиери » Aston Martin Vanquish S Ultimate – 175 бройки без турбо, без даунсайзинг [Премиера]

Aston Martin Vanquish S Ultimate – 175 бройки без турбо, без даунсайзинг [Премиера]

Vanquish. Едно от големите имена при GT автомобилите и класически Aston Martin. Това поколение обаче влиза в последната си фаза на производство и по този повод британците имат нещо като за сбогуване. И то се казва Aston Martin Vanquish S Ultimate.

Подобно на стандартния Vanquish S, версията Ultimate е с емблематичния атмосферен 6,0-литров V12 двигател. Без турбо, без даунсайзинг. Просто чисти 603 к.с. като за последно сбогом. Те идват в комбинация с 8-степенна Touchtronic III автоматична трансмисия, задно предаване, 3-степенно адаптивно окачване и керамични спирачки. Направо да му се докара на човек.

Лимитираната серия е ограничена на 175 екземпляра, които ще бъдат вече са пуснати в продажба в целия свят. Aston Martin Vanquish S Ultimate ще се предлага във версии Coupe и Volante, както и в три цвята на екстериора. GT машината е подготвена да изглежда по-специална от останалите Vanquish-и. Разликите са в по-голямото количество въглерони нишки, които са използвани за различни детайли отвън и отвътре. Салонът също е една идея по-уникален от „стандартния“ Vanquish.

Но ще ви спестим два абзаца карбоно-кожено PR-ско описание. Сами може да видите от снимките за какво иде реч.

Иначе от Aston Martin вече приемат поръчки. И ще са готови с тяхното изпълнение за пролетта на 2018-та. Искате купето? Ще ви струва 278 995 евро. Или пък по-добре кабрио? Вадите 15 хил. евро отгоре или общо 293 995 евро.

Вижте още

Дебютира напълно новият Ford Tourneo Connect

Ford представи изцяло новия мултифункционален Tourneo Connect, който ще донесе на марката Tourneo още повече …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *