.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Aston Martin Vanquish S Ultimate – 175 бройки без турбо, без даунсайзинг [Премиера]

Vanquish. Едно от големите имена при GT автомобилите и класически Aston Martin. Това поколение обаче влиза в последната си фаза на производство и по този повод британците имат нещо като за сбогуване. И то се казва Aston Martin Vanquish S Ultimate.

Подобно на стандартния Vanquish S, версията Ultimate е с емблематичния атмосферен 6,0-литров V12 двигател. Без турбо, без даунсайзинг. Просто чисти 603 к.с. като за последно сбогом. Те идват в комбинация с 8-степенна Touchtronic III автоматична трансмисия, задно предаване, 3-степенно адаптивно окачване и керамични спирачки. Направо да му се докара на човек.

Лимитираната серия е ограничена на 175 екземпляра, които ще бъдат вече са пуснати в продажба в целия свят. Aston Martin Vanquish S Ultimate ще се предлага във версии Coupe и Volante, както и в три цвята на екстериора. GT машината е подготвена да изглежда по-специална от останалите Vanquish-и. Разликите са в по-голямото количество въглерони нишки, които са използвани за различни детайли отвън и отвътре. Салонът също е една идея по-уникален от „стандартния“ Vanquish.

Но ще ви спестим два абзаца карбоно-кожено PR-ско описание. Сами може да видите от снимките за какво иде реч.

Иначе от Aston Martin вече приемат поръчки. И ще са готови с тяхното изпълнение за пролетта на 2018-та. Искате купето? Ще ви струва 278 995 евро. Или пък по-добре кабрио? Вадите 15 хил. евро отгоре или общо 293 995 евро.

Вижте още

Новият Volkswagen ID.7 дебютира със светеща боя [Премиера]

Дни преди световната премиера на изложението за електроника в Лас Вегас Volkswagen реши да покаже …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *