.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Премиера: Audi Prologue Concept

Audi знае как се прави респектиращ дизайн и го доказа за n-ти път с представянето на Prologue Concept. Това е една от звездите на салона в Лос Анджелис този месец и от нея ще се роди бъдещото А9 в съзвездието на Audi.

Audi Prologue Concept

Концептът разкрива насоката на бъдещия дизайн на Audi. Накратко Prologue е елегантно купе с леко по-къса дължина от тази на А8.

Audi Prologue Concept

Огромната радиаторна решетка е позиционирана по-ниско, спрямо досегашните модели. Наред с това тя е обградена от лазерни фарове, черни полирани крила и агресивно изглеждащи въздуховоди с формата на диамант.

Audi Prologue Concept

Уникалният стил продължава и по-назад от предния капак: мускулести калници, 22-цолови алуминиеви джанти и врати без традиционни дръжки, които се отварят електрически при докосване.

Audi Prologue Concept

Задницата леко напомня за дипломатичния Citroen C6, но за щастие е далеч по-красива от него. Въпреки много добрият екстериор, в който са вложени тонове персоналност, интериорът на Prologue Concept разочарова със своята стерилност. Надяваме се, че бъдещите Audi-та ще запазят богатството на светлини, бутони и уреди и няма да бъдат заменени от един-два скучни „таблета“, каквато е модата днес.

Audi Prologue Concept

Стигаме и до най-важното, намиращо се между предните две колела. Там е монтиран 4,0-литров TFSI V8 би-турбо бензин, генериращ 605 к.с. и 750 Нм. Той е комбиниран с 8-степенна скоростна Tiptronic кутия и quattro задвижване. Това позволява спринт от 0-100 км/ч за 3,7 секунди! Максимална скорост: неизвестна…

[nggallery id=348]

Вижте още

Alfa Romeo вади наследник на 8C Competizione

Alfa Romeo пусна тийзър, включващ детайл от нов модел, който трябва да се появи тази …