.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Audi пуска нови матови цветове за TT и Q3

Ако имате слабост към дискретни цветове, производителят с пръстените вече предлага на собствениците на TT и Q3, каквито и да са те, да изберат новите матови каросерии.

Цветовете Daytona Grey, Fleuret Silver, Python Yellow (преди това се предлагаха само за TT RS) и Rosé Silver (предлагани по-рано за RS Q3), всички произведени в матово покритие, вече са достъпни за купувачи на всякакви модели TT или Q3. Причината за това? Търсенето на цветове от този тип е в бум.

„Матът е особено популярно покритие на боята за спортни модели; RS автомобили , например, често се поръчват в привличащи вниманието и драматични цветове,” казва Сюзън Нолти, мениджър по екстериорни цветове в екипа за специално оборудване за продуктов маркетинг в Audi. „Дизайнът остава основната причина за покупката на Audi. А цветът на автомобилът е изключително важен, защото той е израз на личността на водача”.

Изборът на нов цвят се основава на работата на екипа Color & Trim на отдела Audi Design и екипа по продуктов маркетинг, които работят в тясно сътрудничество. Новите цветове са проектирани според тенденциите, следвани от дизайнерските студия в Инголщад, Пекин и Малибу, след което продуктовият маркетинг избира гама от цветове, достатъчно богата, за да задоволи най-голям брой. След това идват имената на тези цветове, които трябва да са подходящи и да описват цвета възможно най-точно, казва Сюзън Нолти.

Матовите цветове на екстериора са първите за Audi TT и Audi Q3, които се произвеждат в Дьор, Унгария. Бъдещето ще покаже дали клиентите на марката с пръстените са били чувствителни към новите опции, докато бяло, черно или сиво/сребристо например доминират в поръчките за модели от немския производител на местния пазар.

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …