.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Audi пуска RS6 Avant Plus с 600 к.с.

По-рано тази година Audi разкри, че работи по по-мощна версия на Audi RS6 Avant 2014 . Днес, официалният дилър на Audi пусна на сайта си информация за по-напомпаната модификация, след което инфото бе незабавно свалено. И вероятно някой е бил уволнен. Независимо от това подробностите за новият RS6 Avant Plus са стояли достатъчно дълго, за да им бъде направен скрийн шот.

И от него вече знаем, че под предния капак 4,0-литровият би-турбо V8 е доработен да генерира 600 к.с. или с 40 к.с. повече от стандартната мощност на могъщото комби. Освен увеличение на мощността RS6 Avant Plus ще бъде с намалено тегло и съответно по-добро поведение на пътя.

Audi RS6 Avant Plus

Крайната част от информацията, която изтече е, че новото RS6 Avant Plus ще бъде серийно произвеждан, а не както се говореше по-рано, че ще е ограничен до 999 бройки. Т.е. ще има повече от достатъчно за хората с дълбоки джобове и тежък десен крак.

Съвсем скоро Audi ще разкрие новото си творение, като очакваме то да се отличава и с вътрешни и екстериорни промени спрямо другия RS.

Вижте още

Alfa Romeo вади наследник на 8C Competizione

Alfa Romeo пусна тийзър, включващ детайл от нов модел, който трябва да се появи тази …