.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Премиера: Audi RS7 Piloted Driving Concept

Колите скоро могат и да не летят, но може да бъдат толкова умни, че да ни откраднат „удоволствието от шофирането“. На снимките тук, направени на „Хокенхайм“, виждаме новото Audi RS7 Piloted Driving Concept, което може да се придвижва абсолютно само. Ок, това не е някаква новост при прототипите, но нещата започват да стават малко по-сериозни…

Audi RS7 Piloted Driving Concept

Докато RS7 Piloted Driving Concept наистина може да се движи самостоятелно, много от стандартните части на Audi RS7 са запазени. В резултат на това двойно-турбинираният V8 двигател генерира същите 560 к.с. Освен това концептът може да развие максималните 305 км/ч.

Audi RS7 Piloted Driving Concept

Тази автономна RS7-ца използва няколко 3D камери, както и GPS сигнали, за да определи точната позиция върху немската писта. Данните, получени от GPS-а, са точни до сантиметър, като камерите разпознават специфичните черти на самата писта и могат да начертаят траекторията на автомобила.

Audi RS7 Piloted Driving Concept

Този уикенд Audi ще изкара RS7 Piloted Driving Concept на „Хокенхайм“ като твърди, че колата ще запише обиколка от 2 минути и 10 секунди, а също и че очаква да развие максимално 240 км/ч.

[nggallery id=297]

Вижте още

Alfa Romeo вади наследник на 8C Competizione

Alfa Romeo пусна тийзър, включващ детайл от нов модел, който трябва да се появи тази …