.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Bentley Continental с версия Mulliner Blackline

Подразделението Mulliner ще добави лукс към автомобилите Bentley. Всичко това може да стане по-строто с версията Mulliner Blackline. Целият смисъл на специалния пакет се свежда до потъмняване на почти всичко, което излъчва блясък. Оказва се един вид алтернатива на гамата Black Badge на Rolls-Royce.

Досега антихромът се предлагаше само на купето и кабриолета Continental . Скоро тъмната тема ще се появи в седана Flying Spur. Между другото, опцията Blackline без добавка Mulliner се предлага за всички модели на марката.

Компанията казва, че 38% от авотомобилите Bentley Continental са оборудвани с пакет Blackline. Наличието на опцията Mulliner трябва увеличи този показател. Такъв автомобил може да бъде разпознат по пълното отсъствие на хром. Изключение правят ембелемата и радиаторната решетка.

Корпусите на огледалата са тонирани в цвят Beluga. 22-инчовите джанти Mulliner с емблеми в центъра, разбира се, са в черно. Въпреки че това е единствената опция, но по-късно обещават да бъде допълнена с версия с полирани елементи.

Интериорът е в съответствие с обичайните автомобили на подразделението. Предлагат се осем трицветни тапицерии, но възможността за индивидуализация също съществува. Клиентите могат да разчитат на 18 високоговорителя на аудио системата Naim, часовник за арматурното табло Breitling и шевове Diamond in Diamond.

Пакетът може да се използва за автомобила с две врати с всеки двегател. Припомняме, че се предлагат два от тях за Continental: V8 4.0 и W12 6.0. Първият агрегат генерира 550 к.с. и 770 Нм, вторият има 635 к.с. и 900 Нм въртящ момент. И в двете версии предаването е двойно в комбинация с осемстерпенна автоматична трансмисия. Все още няма официални данни за цените.