.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }
Начало » Новини » 630-конно Bentley Continental Supersports идва в България

630-конно Bentley Continental Supersports идва в България

За някои Коледата може да бъде повече от щастлива, защото ако извади 109 990 лв ще (си) направи един много готин подарък. Бялото лимитирано Bentley Continental Supersports от снимките тук трябва да кацне в България по план на 16 декември и мисията му е по най-бързия начин да си намери нов собственик.

Могъщото британско купе е с година на проиводство 2008 г. и до момента е видяло движейки се точно 91 255 км. Парадоксът в случая е, че версията Supersports се произвежда от есента на 2009 г., така че ако наистина колата е произведена през 2008 г. значи не е оригинален Supersports. Най-вероятно става въпрос за техническа грешка в обявата.

Bentley Continental Supersports

Под капака си Bentley Continental Supersports е с 6,0-литров W12 двигател, генериращ 630 к.с. и 800 Нм. Това е първият мотор на британската марка, който може да използва едновременно бензин и биогориво етанол Е85. От 0-100 км/ч ускорява за 3,7 секунди и може да развие максимално 329 км/ч.

Bentley Continental Supersports

Bentley-то е напълно обслужено и е екипирано с 21-цолови джанти с току-що обути високоскоростни гуми Pirelli. За епичния саундтрак отговаря титаниева генерация Milltek.

Bentley Continental Supersports

Белият Continental Supersports е в най-високото ниво на оборудване Mulliner. А това е един дълъг като Айфеловата кула списък с опции, включващ: салон с черна телешка кожа с червени шевове, вакуум на вратите, пълна навигация за България и Европа, адаптивно въздушно окачване, 12 въздушни възглавници и завеси, спортен волан с пера за превключване, надуване и масаж на предните седалки… и доста други.

[nggallery id=347]

Вижте още

VW Arteon R ще е с нов VR6 турбо и над 400 к.с. [Официално]

Ето ви Volkswagen, който може да да изчерви собствениците на Porsche Panamera Volkswagen ще разшири …