.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Bentley пусна тийзър за нов модел, дебютиращ на 10 май

Миналата година е изключително успешна откъм продажби за Bentley. Британската компания реализира 14 659 продадени автомобила, като това е ръст с 31% спрямо 2020 г.

Bentley иска да запази доброто темпо и през настоящата година, като марката от Крю скоро ще представи ново попълнение в своята гама. Първият тийзър за бъдещия модел не дава много подробности, но поне е част от пъзела.

Единственото изображение показва нещо, което изглежда като панел на врата с интегриран високоговорител, състоящ се от 15 ромбовидни декоративни елемента. Стилна LED светлина осветява високоговорителя и има друг LED елемент, който огрява зоната под подлакътника. Изображението, комбинирано с много кратко описание, предоставено от Bentley, намеква какво може да очакваме от колата.

Автомобилният производител информира, че ще представи петия модел в портфолиото си на 10 май. Някои очакват това да бъде по-луксозна и скъпа версия на Bentayga, но посочена като нов модел. А може и наистина да има изцяло нов модел.

Bentley обяснява, че новият модел ще предложи „допълнително измерение на преживяването на борда“. Той ще се позиционира на върха на гамата на марката. Преди няколко месеца папараци снимаха тестов прототип, който отговаря на това описание, ако съдим по по-дългото междуосие от това на Bentayga. Също така, панелите на вратите на Bentayga почти перфектно съвпадат с тези от тийзъра.

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …