.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }
Начало » Тунинг » BMW M Performance части за BMW M5 F90 2018

BMW M Performance части за BMW M5 F90 2018

BMW си избра най-голямото тунинг изложение на планетата SEMA в Лас Вегас, за да покаже десетина нови карбонови детайла за BMW M5 F90 2018.

Самата М5-ца ще се появи в шоуримите през март следващата година, но от сега баварците гъделичкат въображението на бъдещите й собственици.

M Performance частите за новото M5 включват няколко аеродинамични компонента. В това число влизат карбонови добавки за страничните въздухоотвори на предната броня, карбонови „бъбреци“, карбонов лип спойлер отзад, карбонови лайстни под странични прагове и карбонови огледала. Накратко, може да си карбонизирате М-ката и да стане като коледна елха.

Следващото M Performance предложение идва под формата на нов модул за регурлиране на койлоувър окачването. Той е разработен специално за М5 и се настройва ръчно. За по-голям контрол при агресивно шофиране на помощ идва карбон-керамична спирачна система, която определено си струва да бъде в арсенала на F90. Друго от M Performance за новото M5 е по-специална спортна изпускателна система, която обаче ще се предлага само за САЩ и Канада.

Ако обичате да карате на писта, от BMW ще ви офертират за т.нар. M Performance Drive Analyzer. Той е разработен от BMW Motorsport и записва, и анализира всички динамични данни на автомобила.

Друго? Ръчно изработен карбонов капак на двигателя – може би най-красивото нещо от изброените дотук компоненти. Още нещо? Свършваме списъка с M Performance волан и няколко карбонови елемента за интериора.

Вижте още

Hennessey ще изкара 1200 к.с. от новия Corvette ZR1

Американският тунер работи общо по три силови пакета за последния Corvette ZR1 Новият Corvette ZR1 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *