.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

BMW M Performance части за BMW M5 F90 2018

BMW си избра най-голямото тунинг изложение на планетата SEMA в Лас Вегас, за да покаже десетина нови карбонови детайла за BMW M5 F90 2018.

Самата М5-ца ще се появи в шоуримите през март следващата година, но от сега баварците гъделичкат въображението на бъдещите й собственици.

M Performance частите за новото M5 включват няколко аеродинамични компонента. В това число влизат карбонови добавки за страничните въздухоотвори на предната броня, карбонови „бъбреци“, карбонов лип спойлер отзад, карбонови лайстни под странични прагове и карбонови огледала. Накратко, може да си карбонизирате М-ката и да стане като коледна елха.

Следващото M Performance предложение идва под формата на нов модул за регурлиране на койлоувър окачването. Той е разработен специално за М5 и се настройва ръчно. За по-голям контрол при агресивно шофиране на помощ идва карбон-керамична спирачна система, която определено си струва да бъде в арсенала на F90. Друго от M Performance за новото M5 е по-специална спортна изпускателна система, която обаче ще се предлага само за САЩ и Канада.

Ако обичате да карате на писта, от BMW ще ви офертират за т.нар. M Performance Drive Analyzer. Той е разработен от BMW Motorsport и записва, и анализира всички динамични данни на автомобила.

Друго? Ръчно изработен карбонов капак на двигателя – може би най-красивото нещо от изброените дотук компоненти. Още нещо? Свършваме списъка с M Performance волан и няколко карбонови елемента за интериора.

Вижте още

Rolls-Royce Cullinan за оф-роуд разходки

В този свят има както се казва от пиле мляко. Надали на някого му трябва …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *