.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Премиера: Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Cristal Edition

За разлика от Ferrari, които са се заклели, че никога няма да направят розова кола, Bugatti не връща ексцентрични клиенти с пари. И именно за това сега може да видим единствения (и слава Богу) екземпляр на Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Cristal Edition. Той е направен преди да бъде спряно производството на Veyron с последната версия La Finale.

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Cristal Edition

Причината, поради която този Veyron е с розови интериор и екстериорни акценти, е защото е купен от китаеца Зенг Тинг за неговата приятелка. Подобно на повечето уникати на Bugatti и този тук е базиран върху Grand Sport Vitesse. Т.е. разполага с 1200 к.с. и 1500 Нм, генерирани от четворно-турбинирания 8,0-литров W16 двигател. Максималната скорост е 408 км/ч, а ускорението от 0-100 км/ч отнема само 2,6 секунди.

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Cristal Edition

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Cristal Edition е и с розов двигател отсек, както и с бродирани в салона китайски йероглифи. На праговете е изписан надпис Cristal Edition 1 de 1, разкриващ, че колата е единствена по рода си. Накратко: ужас!

Може да разгледате снимките от галерията, използвайки стрелките <– –>

[nggallery id=501]

Вижте още

Alfa Romeo вади наследник на 8C Competizione

Alfa Romeo пусна тийзър, включващ детайл от нов модел, който трябва да се появи тази …