.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Да си милионер през 2015-та е гадно [6 причини]

Да речем, че изтупате шестица от тотото или думнете дебел трезор на някоя банка и рязко забогатеете, вероятно ще се сдобиете автоматично със социалната приставка милионер. Вътрешното ви Аз със сигурност ще иска да прахосате парите за нещо, за нещо скъпо, много скъпо. Например кола. Може да напълните за ден гаража си с детските си мечти, но ако решите да бъдете модерен ще останете разочарован. И парите няма да ви помогнат.

Това са шест причини, които могат да накарат милионерите през 2015 г. да се чувстват тъпо, в случай че искат да купят една от следните коли:

Bugatti Veyron
Bugatti Veyron? Разпродаден.

Pagani Huayra

Pagani Huayra? Разпродадена.

McLaren P1

McLaren P1? Разпродаден.

Porsche 918

Porsche 918 Spyder? Разпродаден.

LaFerrari

LaFerrari? Разпродадено.

Mercedes-Benz G63 6x6 AMG

Mercedes-Benz G63 6×6 AMG? Разпродаден.

И все пак има няколко ограничени бройки, които все още търсят и ще търсят своя собственик. Скоро Pagani ще пусне Huayra Roadster, McLaren пък преди дни показа пистовия P1 GTR, Mercedes-Benz вади G500 4×4², a Bugatti работи по наследник на Veyron. Феновете на Porsche и Ferrari обаче трябва да изчакат някоя от техните хиперколи да бъде пусната за препродажба.

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …