.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Дебют на кросоувъра Hyundai Ioniq 7 в Лос Анжелис

Hyundai дава първа представа за новия Ioniq 7 преди представянето му на изложението в Лос Анжелис по-късно този месец. Твърди се, че големият SUV ще има дизайн, който се отклонява от традициите в индустрията.

Новият конкурент на BMW iX и Tesla Model X ще се присъедини към кросоувъра Ioniq 5 в новата специализирана подмарка на електрически автомобили на корейската фирма. Като голям SUV ще бъде от решаващо значение за успеха на пазарите в САЩ и Китай.

Подобно на Ioniq 5, новият модел ще бъде построен върху усъвършенстваната e-GMP платформа на Hyundai Motor Group. Архитектурата , която включва технология за зареждане от 800V, ще стои в основата на редица автомобили от Hyundai и родствените  марки Kia и Genesis.

Hyundai също така пусна тийзър изображения на интериора, които показват голям стол, разположен в предната част на автомобила и плюшена задна седалка в стил диван, която изглежда е изпълнена от меки материали.

Според Hyundai автомобилът ще предложи премиум и персонализирана атмосфера в салона, която ще се основава на интериора на Ioniq 5. Освен това се казва, че обзавеждането ще бъде изработено с устойчиви материали.

Ioniq 7 ще бъде представен на 17 ноември по време на дните на пресата на изложението в Лос Анжелис.

Вижте още

Новият Volkswagen ID.7 дебютира със светеща боя [Премиера]

Дни преди световната премиера на изложението за електроника в Лас Вегас Volkswagen реши да покаже …