.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Благотворителен драг дей на Кондофрей [5 март]

Всички събрани пари ще отидат в помощ на малкия Жорко, който е пряко свързан с драг рейсинга в България

В началото на март ще се проведе първият драг дей за 2017-та година, който ще бъде изцяло благотворителен. Това ще се случи на 5 март, като домакин ще бъде пистата на летище Sofia West Airport до с. Кондофрей, Радомир. Всичко започва в 10:00 часа и ще приключи в 18:00 часа.

Линк към събитието във Facebook

Организаторите на драг дея ще бъдат там със своята техника, независимо от атмосферните условия. Силно се надяваме обаче времето да е хубаво и да се съберат повече хора, както и повече средства за Жорко, който е със сериозно онкологично заболяване.

Участие ще вземат всички състезатели от автомобилните спортове в България. Надпреварата се организира под егидата на БФАС и със съдействието на Съюза на българските автомобисти.

Ще има демонстрации на специално подготвените коли, ще има и свободни стартове за любители и много атракции. Организацията и състезанието ще протече професионално и нищо няма да се различава от официалните драг състезания.

Събитието ще бъде изцяло благотворително и всички приходи ще бъде дарени, за да се помогне на детето и на неговото семейство, които са част от историята на драг рейсинга в България.

Вход: 10 лв.
Такса за свободни стартове за любители: 5 лв.

Вижте още

Представят Rolls-Royce Boat Tail във Вила д’Есте

Изключителният Rolls-Royce Boat Tail бе представен този уикенд като част от Конкурса за елегантност във Вила д’Есте през …