.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

EuroDrive преброява шофьорите в България

Тренировъчният център за подготовка на международни шофьори EuroDrive създава национална кампания за преброяване на всички международни шофьори на територията на България. Идеята произлиза от

Преброяване на населението 2021 г., като си поставя за цел да рекапитулира шофьорите по областни места и да стане ясно в кой район на България има най-много международни шофьори.

Всеки шофьор с Ц или Ц+Е категория може да се включи в преброяването като отговори на няколко въпроса от специално създадена анкета. Всички участници в анкетното проучване имат реален шанс да спечелят електрически скутер, мобилен хладилник или ваучер за гориво.

„След като Преброяване 2021 г. приключи е време да създадем нещо по-конкретно. Нашата сфера на работа е транспортният бранш, затова смятаме, че ще е интересно за всички и най-вече за самите шофьори да разберат в коя област на България има най-много международни превозвачи. За тази цел решихме да създадем преброяване тип игра, в която победителят няма да бъде само един”, споделят организаторите.

За EuroDrive:

EuroDrive е център за подготовка и квалификация на международни шофьори, без значение от тяхната компетенция или придобити сертификати. Обучението е безплатно, като след успешно завършване предлага гарантирана заетост с фиксирано заплащане във водещи транспортни компании в Европа.

Услугата е насочена към участниците в пазара на труда в България, чрез професионално развитие в транспортната индустрия, която е с бурни темпове на растеж – предлагайки подготвени кадри, според конкретните нужди на професията.

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …