.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Рендъри на Ferrari LaFerrari XX

В момента Ferrari тества прототип на LaFerrari, от който трябва да излезе пистова версия на хиперколата. Това разбира се провокира различни дизайнери да създадат свои дигитални модели на това как ще изглежда бъдещото LaFerrari XX.

Този проект тук е базиран върху стандартното LaFerrari и е дело на дизайнера на Motorionline Даниеле Пелигра. Същият ни показа през юни тази година рендър на льомански болид LMP1, базиран отново върху LaFerrari.

Ferrari LaFerrari XX

Талантливият сицилианец е направил няколко визуални промени по колата, като добавя аеродинамични елементи и въздуховоди от въглеродни влакна. Предната броня е видимо по-различна от познатото LaFerrari, като носът е вдъхновен от F1 болидите.

Ferrari LaFerrari XX

Говори се, че LaFerrari XX ще дебютира по време на събитието Ferrari Finali Mondiali в Абу Даби, насрочено за 3-6 декември. Според слуховете хиперколата ще има сериозно модифицирани 6,3-литров V12 и електромотор, генериращи сумарно 1050 к.с. Производството ще бъде ограничено до 30 екземпляра. Съвсем скоро ще научим колко от тези думи и очаквания ще се окажат верни…

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …