.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Ferrari Purosangue като за последно с камуфлаж преди премиерата [Галерия]

Тази пролет ще се състои една от най-очакваните автомобилни премиери за годината. Ferrari Purosangue ще бъде първият кросоувър на италианската марка, като моделът е почти готов. Той бе заснет като за последно с камуфлаж от фотографи, дебнещи около фабриката в Маранело.

Визуално Ferrari Purosangue 2022 изглежда повече като повдигнато GT, отколкото като истински SUV.

В сравнение с предишните шпионски снимки, новите изображения позволяват да видим повече от дизайна на Purosangue. Ексклузивният кросоувър е с по-малко камуфлаж по каросерията, но все пак достатъчен, за да запази всичко неразкрито до световната премиера.

Ferrari Purosangue има нисък клиренс, което говори, че е проектиран за шосейно каране, а не е създаден да минава през неравности. „Това е по-скоро GT с пет врати, отколкото истински всъдеход“, описват запознати, които не се колебаят да го сравнят с други модели на Ferrari, като FF и дори най-новия GT4 Lusso.

Предполага се, че Ferrari Purosangue ще бъде оборудван с атмосферен V12, което вероятно ще бъде едно от последните прeвъплъщения на легендарния двигател. Може да има и хибридна плъг-ин версия, подобна на тази при 296 GTB.

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …