.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Ford Mustang Hybrid и F-150 Hybrid идват през 2020 г.

В следващите 5 години Ford ще лансира 13 електрифицирани модела

Ford официално потвърди, че два от емблематичните модели на марката ще дебютират през 2020 г. като хибриди. Тогава ще видим Ford Mustang Hybrid и Ford F-150 Hybrid. Делят ни три години до момента, в който двете машини ще имат и електрическо задвижване, което ще бъде в комбина с двигател с вътрешно горене.

От изявлението, направено от Ford, става ясно, че тези два модела са само част от зелената инвазия на компанията. Накратко, Ford ще лансира 13 нови електрически превозни средства в следващите 5 години.

Ford са изключително мълчаливи относно новия Mustang Hybrid и техническите му характеристики, но все пак става ясно, че първоначално ще се предлага в Северна Америка, а в последствие и на други световни пазари.

В този ред на мисли, същото можем да кажем и за Ford F-150 Hybrid. Това, което имаме като официална информация за модела е, че ще се появи през 2020 г. Той ще има мощна теглителна сила и ще бъде със сериозна товароносимост. Хибридната версия на пикапа ще предлага първоначално в Северна Америка и Близкия Изток.

Появата на новият Ford Mustang Hybrid е скъпо струваща инвестиция на стойност 700 млн. долара, която ще осигури нови 700 работни места в завода на марката в Мичиган.

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …