.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Ford представи екстремeн Bronco с над 400 к.с.

Ford представи най-мощната и екстремна версия на всъдехода Bronco. Новият автомобил получава допълнение в името Raptor и ще бъде достъпен за поръчка в САЩ през март тази година. Цените на започват от 68 500 долара.

Всъдеходът има пренастроено окачване и специален режим на шофиране, наречен Baja Mode за високоскоростни състезания в пустинята. Клиренсът на автомобила е 33 сантиметра.

Под капака на Bronco Raptor е монтиран 3,0-литров бензинов двигател. Точната му мощност не се посочва. Компанията само подчертава, че мощността ще бъде близо 400 к.с. Агрегатът работи в тандем с дестстепенна автоматична трансмисия и двойно предаване.

Всъдеходът с пет врати е оборудван с модифицирана радиаторна решетка с голям надпис FORD в стила на пикапа F-150 Raptor. Също така автомобилът притежава 17-инчови джанти с гуми за кал, допълнителна защита на каросерията и дъното, както и модифицирана оптика. Той преодолява брод с дълбочина 940 мм .

В интериора на автомобила е монтирана модернизирана мултимедийна система с 12-инчов дисплей, спортни седалки и озвучителна система B&O с десет колонки.

Вижте още

Новият Volkswagen ID.7 дебютира със светеща боя [Премиера]

Дни преди световната премиера на изложението за електроника в Лас Вегас Volkswagen реши да покаже …