.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Ford Ranger 2022 ще бъде разкрит в сряда

Следващото поколение на пикапа Ford Ranger, който за първи път ще получи и хибридно задвижване, ще бъде разкрит тази седмица.

Новият модел, който сменя актуалния модел от поколение T6, който се продава от 2011 г., ще бъде представен в 07:00 часа в сряда, 24 ноември в канала на Ford в YouTube, където производителят публикува кратък видео тийзър, който дава намеци за дизайна на модела.

Пикапът вече беше забелязан с камуфлаж по време на на тестове в екстремни офроуд условия преди пускането му на пазара през 2023 г.

Ford казва, че силно промененият пикап е изминал около 6213 мили (10 000 км) в пустинята, 776 714 мили (1 250 000 км) шофиране с клиенти и 388 357 мили (625 000 км суров офроуд, всички тестове за максимална издръжливост).

Ranger също е изминал хиляди часове през компютърни и реални симулации, обхващащи аеродинамиката и издръжливостта на компонентите и конструкциите.

„Важно е нашите клиенти да могат да разчитат на Ranger за предоставяне на надеждна услуга през годините“, казва главният програмен инженер на RangerДжон Уилемс. „Затова полагаме много усилия, за да подложим новото поколение на Ranger на екстремни тестове.”

От Ford казват, че са започнали компютърни симулации, защото някои изпитания се смятат рискови за хората.

След часове ще разберем всички нови моменти.

Вижте още

Новият Volkswagen ID.7 дебютира със светеща боя [Премиера]

Дни преди световната премиера на изложението за електроника в Лас Вегас Volkswagen реши да покаже …