.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Футуристичен дизайн от студиото Pininfarina в Китай

По време на пресконференция на китайския производител на автобуси Asiastar, Pininfarina представи прототип на автобус от висок клас. Дизайнерското студио създаде автобуса, наречен X9-3, за да помогне на китайската компания да предложи ексклузивно пътуване на туристите.

От името на китайската компания Asiastar Pininfarina разработи  X9-3, луксозен туристически автобус с футуристичен външен вид. За момента превозното средство все още е в състояние на прототип, но по-късно може да влезе в серийно производство, за да позволи на туристите да пътуват от град на град в Поднебесната импери и дори в други страни. .

Pininfarina обяснява, че иска да предложи „индустриален и европейски“ дизайн, съчетан с китайски „елегантност и лукс“. Ако профилът изглежда приблизително като класически автомобил, предницата има футуристичен вид със своите LED светлини, широката си радиаторна решетка, алуминиевата броня и логото на производителя с подсветка. Задната страна е оборудвана с отличителен LED визуален подпис. Дизайнът на X9-3 също е проектиран да намали максимално теглото му, за да направи двигателят му по-ефективен.

Безопасността на първо място

За борда на автобуса Pininfarina казва, че е направено всичко, за да оптимизира позицията на шофиране. Базираното в Шанхай италианското конструкторско бюро обяснява, че кабината е ориентирана към водача, за да изведе на преден план нейния комфорт и безопасност. Водачът ще може да се възползва от цифрово арматурно табла и сензорен екран с вграден GPS.

Истинско преживяване

Частта, запазена за пътниците, също получава специално внимание, за да бъде създададено уникално и изключително изживяване при пътуване. Платнените седалки са снабдени с частично кожени подглавници, а спокойна синя светлина минава между редовете. Задвижването и датата на пускане на серийната версия на автобуса X9-3 за момента остават тайна .

Вижте още

Новият Volkswagen ID.7 дебютира със светеща боя [Премиера]

Дни преди световната премиера на изложението за електроника в Лас Вегас Volkswagen реши да покаже …