.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }
Начало » Girls & Cars » Girls & Cars: Supra, GT86 и балет New Ex

Girls & Cars: Supra, GT86 и балет New Ex

Текст: Ради Ангелов
Фото: Недялко Недялков

Чудихме се как да направим първата ни Girls & Cars фотосесия. Какви коли да вземем, къде да ги снимаме, кои момичета да ангажираме, кой да снима всичко това… Дежурният ни фотограф го заболя патката, обещаните коли отпаднаха, идеите за готини снимки се изпариха и всичко отиваше към абсолютен и очакван провал. 

В крайна сметка от сянката на провала изплува една черна Supra. До оня ден хората се респектираха от името Supra, но хейтърите в последно време надделяват с негативното мнение за базовите стокови версии, които се карат в България. 

Girls & Cars: Supra, GT86 и балет New Ex

Явно всички очакват присъствието на японската легенда на 90-те задължително да е обвързано със сериозни модификации, кихащо би-турбо и свирепа мощ. И когато се сблъскат с версия с десен волан, атмосферно 2JZ и автоматик се почва спрягането на глагола „Hate” във всичките му форми. 

Girls & Cars: Supra, GT86 и балет New Ex

Намерихме и още една Toyota, както и трезвен фотограф, а наш приятел ни срещна с две момичета от балет New Ex – чаровните Мишел и Лили.

 Girls & Cars: Supra, GT86 и балет New Ex

Общо взето събрахме в бързината основните съставки за Girls & Cars фотосесия. И ето го резултатът…

[nggallery id=574]

И като на юбилеен концерт на Веско Маринов „ИСКАМЕ БЛАГОДАРИМ” на Здравко Атанасов, че ни повери Supra-та си за няколко часа, както и на усмихнатите Мишел и Лили, които ни се чудиха през цялото време какви сме аматьори.

Girls & Cars: Supra, GT86 и балет New Ex

Благодарни сме и на Недялко Недялков, който успя да направи достатъчно читави кадри.

[nggallery id=575]

Вижте още

Момичетата и колите на фотографа Алекс Вентура [Girls & Cars]

В Driver.bg и Facebook страницата не веднъж сме публикували снимки на фотографа Алекс Вентура, който …