.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Премиера: Great Wall H6 Domino

Great Wall H6 Domino e най-новото допълнение в семейството на българския автомобилен производител „Литекс Моторс”. Специалната версия е разработена на базата на един от най-продаваните SUV автомобили в света, който се произвежда и в България – Great Wall H6. Моделът Domino се отличава от базовата версия на H6 с уникалния си двуцветен дизайн – автомобилът ще се предлага в няколко цветови комбинации, изцяло съобразени с желанията и индивидуалността на клиентите.

Great Wall H6 Domino

Great Wall H6 Domino ще бъде оборудван с LED фарове за мъгла, кожен салон, навигационна система и други екстри, част от които до този момент не са били част от оборудването на Great Wall H6.

Great Wall H6 Domino

Great Wall H6 Domino ще предлага и с новия 1,5 – литров бензинов двигател с турбо компресор, генериращ 143 к.с. при 5600 оборота в минута. Бензиновият Great Wall H6 има литрова мощност от 95,3 к.с. – сравнима с тази на Mercedes Benz SLS AMG GT. Българският автомобил разполага с последно поколение система за управление на двигателя от BOSCH с процесор MED17 и турбо компресор от Honeywell – световен лидер в създаването на транспортни решения за автомобилната индустрия.

Great Wall H6 Domino

Още от базовото си ниво Great Wall H6 се предлага с хромирани предна решетка и елементи на дневните светлини, хромирани странични елементи на вратите и под страничните прозорци, хромирани дръжки на вратите, 17-цолови алуминиеви джанти, потъмнени стъкла, безключов достъп и запалване на двигателя, климатроник, заден асистент за паркиране и много други. С това оборудване автомобилът се предлага на цена от 27 490 лв. без ДДС (с Great Wall Leasing), като интелигентното компютърно управлявано 4х4 задвижване, разработено от американския гигант BorgWarner, е достъпно на минимално доплащане от 2000 лв. с ДДС. Топ нивото на оборудване на Great Wall H6 1.5T – Premium се предлага за 34 575 лв. без ДДС (с Great Wall Leasing), с 4х4 задвижване, възможност за данъчен кредит и 5-годишна гаранция.

Вижте още

Alfa Romeo вади наследник на 8C Competizione

Alfa Romeo пусна тийзър, включващ детайл от нов модел, който трябва да се появи тази …