.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }
Начало » Гараж » Hamann BMW M4 Art Car в Монако [Фотосесия]

Hamann BMW M4 Art Car в Монако [Фотосесия]

Монако е тривиално скучен откъм наводненото присъствие на суперколи. Накъдето и да се обърнеш фокусът ти спира върху проблясъка на нещо, ръчно сглобено в Маранело, Сант’Агата Болонезе, Уокинг, Щутгарт и т.н. Около легендарния тунел в града е пълно с фотографи, дебнещи да заснемат нещо по-интересно. 

BMW M4 Art Car

Тези дни в града има една малко по-различна кола, реално нямаща свой близнак някъде другаде по планетата, защото е една единствена бройка. Става въпрос за BMW M4 Art Car, създадена от Hamann. 

[nggallery id=572]

Премиерата BMW M4 Art бе на салона в Женева през март, но малко или много остана в сянка от дебютите на няколко хиперколи и суперколи. Честно казано ни е трудно да опишем дизайна. То ако можехме да се справим с това, вероятно щяхме да работим в музей. 

BMW M4 Art Car

Стоковото BMW M4 е с 3,0-литров туин-турбо шестцилиндров двигател с 425 к.с. Hamann не забравя да поработи и под капака, като увеличава мощността на 517 к.с. между 1800 и 5500 об/мин, а максималният въртящ момент достига 700 Нм.

Вижте още

Ford RS200 Evolution е уличният кошмар на Кен Блок [Видео]

Новата машина в гаража на рали пилота е една от 24-те бройки Ford RS200 в …