.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }
Начало » Новини » Да помогнем на едно младо семейство от BMW клуба

Да помогнем на едно младо семейство от BMW клуба

Здравейте приятели, нека се обедим за една добра кауза и да помогнем на едно младо семейство, което остана без дом след опустошителен пожар преди настъпването на 2016-та година. Без да преразказваме историята и възможностите за помощ сме копирали пълния текст на BMW Team Sofia, както и начините за помагане и събраните до момента помощи:

Както може би знаете, БМВ Клуба и изобщо БМВ общността пое инициатива да помогне на това младо семейство, което остана без дом и покъщнина след опостушителен пожар преди Нова година. Това, което имат е само Е39-ката, един лаптоп и момиченце на 11 месеца, апартаментът е бил след ремонт, без застраховка и поради това средствата им са оскъдни в момента.

Семейството вече е в София, спи при роднини, за момента има осигурени печка, детско легло, детско столче, завивки, дрешки за бебето, дрехи за Гери. Обещани са матрак, диван, хладилник, детско столче, телевизор, пералня. Тези неща обаче трябва да се складират някъде. Семейството има предоставено помещение в съседство с изгорелия апартамент, но с уговорка да се изхвърлят от там 10-на чувала със строителни отпадъци… Така че се търси ТРАНСПОРТ – микробус, баничарка, камионче.

Разчистването на апартамента ще бъде най-вероятно тази събота, така че тези, които писаха в други постове, че ще помогнат с труд, моля имайте готовност за този ден. Гери ще подсигури контейнер, за момента е намерила 9-кубиков за сумата от 110 лв. Ако някой има възможност да помогне с нещо по-евтино да й звъни. Нещата, които трябва да се изхвърлят са много, така че ще трябват доста хора, надяваме се да успеем да сформмираме една силна бригада, времето тогава се очаква да е значително по-топло.

Много хора питат от какво имат нужда, семейството НЯМА НИЩО, така че има нужда от всичко. Трябват възглавници, чаршафи /още няма доставено легло, за да кажем размера/, няма нищо и за кухнята, всякаква посуда трябва – вилици, лъжици, чаши, чинии, купи, кана, тенджери, тави, дъска за рязане, ножове, просто огледайте си вашата кухня и ще видите колко много неща ще и трябват. Ютия, пасатор, прахосмукачка, сешоар, тостер, някаква музика, осветителни тела… каквото и да подарите, ще се радват! СУШИЛКА за дрехи също!

Ако искате да изпратите нещо, може да го направите и по Еконт – за ваша сметка – Студентски град, Гергана Василева Ванева, тел. 0988936554. Пари също могат да се пращат по Еконт с някаква малка такса.

Телефонът на съпруга Спасимир е 0894 736655

Банкова сметка:
Пощенска банка – SWIFT / BIC Code: BPBIBGSF
IBAN : BG22 BPBI 7942 1085 5425 01
Гергана Василева Ванева

Тези дни ще има и PayPal. На сбирките в София също ще се събират пари. Този четвъртък (7 януари), моля всеки, който не може да преведе, а иска да дари някаква малка сума, моля да заповяда на OMV Бояна, четвъртък, 20.30 часа, ще има кутия, семейството ще дойде също надяваме се.

Опитваме се да направим и Благотворителен Базар, ето темата във форума, но няма активност http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=4&t=402617.

Благодарим на всички, които помогат по какъвто и да е начин, това, което се е случило на тези наши колеги е ужасно, но не е непоправимо, молим всеки да отдели каквото може, колкото и да е малко то, BMW-стите сме огромен брой, представете си толкова много хора ако дадат и само по 5 лв, каква сума ще се събере. Дограмата е изгоряла, трябва нова, всичко трябва да се изчисти до тухла, да се запечета с гипс, за се премахне миризмата, нова инсталация, настилки и т.н.

Моля споделяйте и този пост, за да стигне до повече хора!

СПИСЪК с получени до момента неща . Ще пишем всеки ден в този пост какво ново са получили! Човек от форума е обещал да осигури латекса за жилището :)) Има и други обещани неща, но ще ги добавяме тук след като се получат ;))

Към 04.01
– Единичен матрак – ДиДжей Тео
– Дрехи за Гери – Александра Петличкова
– Сгъваема кошарка плюс дрешки – Ивайло Владимиров
– Зимни завивки – Андрей Вучков
– Столче за хранене – Jordan_vik

05.01
– Килим, играчки, корито и одеалца – Десислава Денева
– Одеалца и мушама – Ники Атанасов
– Печка-духалка – Алиосман Ахмедов
– Възглавници, чаршафи, сушилка за дрехи, разклонител и пари – Красимир Ацалов
– Бебешки дрешки – Детелин Василев
– Ютия, чаши, чинии, духалка и пари – Lenco

06.01
– Детско легло
– Пасатор, играчки – Ники
– Чинии, чаши за кафе и чай, хавлия, детски дрешки, детски чаршафи, четка за коса, плюшени играчки, калъвки и плик, Пасатор и др. – Мишел и Симо
– Двоен матрак – Здравко Георгиев, превоз – Данчо от форума
– Килим и пари – Сергей Пеков

BMW Help BMW HelpBMW Help BMW Help BMW Help BMW Help

Вижте още

VW Arteon R ще е с нов VR6 турбо и над 400 к.с. [Официално]

Ето ви Volkswagen, който може да да изчерви собствениците на Porsche Panamera Volkswagen ще разшири …