.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Вижте интериора на Hennessey Venom F5 [Галерия]

В началото на този месец мощният 1600 к.с. Hennessey Venom F5 дебютира на тунинг изложението SEMA 2017 в Лас Вегас. Вратите му обаче останаха затворени и едва сега може да хвърлим поглед отвътре.

Пъзелът е сглобен и вече имаме пълната картина на тексаската суперкола. Интериорът на изцяло новия Venom F5 неизненадващо е силно карбнозиран, комбиниран с малко алкантара и кожа.

Трилъчевият волан е с плоски горна и долна части. На него са позиционирани бутони за запалване на двигателя, селектор за скоростите, мигачи, дълги светлини, клаксон, радио и Boost бутон.

От дигиталните изображения не може да разберем дали горната червеникава част на волана е цифров оборотомер, по примера на състезателните машини. От Hennessey обещават скоро да разпространят реални снимки на интериора и да разкрият повече подробности, без да се налага да гадаем.

Зад волана, екипиран с пера за превключване на скоростите, виждаме изцяло дигитални уреди. Таблото е направено от въглеродни влакна, по средата на което са разположени три вентилационни отвора. Под тях е монтиран широк дисплей, от който започва средната конзола, където място намират още няколко контролера.

Очаквайте скоро реални снимки на интериора на Hennessey Venom F5.

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *