.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Вижте интериора на Hennessey Venom F5 [Галерия]

В началото на този месец мощният 1600 к.с. Hennessey Venom F5 дебютира на тунинг изложението SEMA 2017 в Лас Вегас. Вратите му обаче останаха затворени и едва сега може да хвърлим поглед отвътре.

Пъзелът е сглобен и вече имаме пълната картина на тексаската суперкола. Интериорът на изцяло новия Venom F5 неизненадващо е силно карбнозиран, комбиниран с малко алкантара и кожа.

Трилъчевият волан е с плоски горна и долна части. На него са позиционирани бутони за запалване на двигателя, селектор за скоростите, мигачи, дълги светлини, клаксон, радио и Boost бутон.

От дигиталните изображения не може да разберем дали горната червеникава част на волана е цифров оборотомер, по примера на състезателните машини. От Hennessey обещават скоро да разпространят реални снимки на интериора и да разкрият повече подробности, без да се налага да гадаем.

Зад волана, екипиран с пера за превключване на скоростите, виждаме изцяло дигитални уреди. Таблото е направено от въглеродни влакна, по средата на което са разположени три вентилационни отвора. Под тях е монтиран широк дисплей, от който започва средната конзола, където място намират още няколко контролера.

Очаквайте скоро реални снимки на интериора на Hennessey Venom F5.

Вижте още

Следващото Lamborghini ще бъде електрическо?

Lamborghini току-що подаде името Revuelto в Службата за интелектуална собственост на Европейския съюз. Предстои ли …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *