.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Hyundai i30 2017 е вече в България [Премиера]

Новото трето поколение Hyundai i30 е вече в България, като моделът бе представен в централния шоурум в София.

Hyundai i30 2017 е с отличителен дизайн, открояващ го силно от миналата генерация. Под предния капак работят нови модерни бензинови и дизелови двигатели с турбокомпресор, които увеличават динамиката на новия i30 като в същото време в съчетание със 7-степенната трансмисия с двоен съединител осигуряват впечатляващо ниски нива на вредни емисии и разход на гориво. Акцент е новият бензинов 1,4-литров T-GDI, генериращ 140 к.с.

Hyundai i30 предлага богато оборудване. В това число намираме интегрирани системи за свързаност, навигация и плаващ 8-инчов тъчскрийн дисплей. Това е първият Hyundai със система за разпознаване на умора на водача, автономно аварийно задействане на спирачките; система за следене на пътната лента и предупреждение при нейното напускане; система за поддържане на пътната лента и система за автоматично превключване между дълги и къси светлини.

Сред официалните гости на премиерата в България бе и посланикът на Република Корея г-н Шин Бу-нам. Събитието уважиха представителни лица, известни личности, корпоративни клиенти и много журналисти. Водещ на церемонията бе обичаният български актьор Иван Ласкин, който е част от семейството на Hyundai като дългогодишен клиент на марката.

На 25. и 26 февруари всички желаещи са поканени да посетят шоурума на Hyundai в Младост, на Околовръстен път 260, за да се запознаят отблизо с i30, да направят тестово шофиране и да получат преференциални условия.

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …