.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Jap Track Day 2015 [Галерия]

Текст: Ради Ангелов
Фото: Димитър Делчев

Дочухме за Jap Track Day 2015 буквално няколко дни преди пистовото каране на „Дракон” и веднага решихме да си спестим петъчното изригване и да заменим съботния махмурлук с един прекрасен ден до Калояново.

Jap Track Day 2015

Още в тъмните часове на миналата събота заредихме „малката Supra”, разбирай Toyota GT86, и отпрашихме от София към Пловдив. По път „случайно” засякохме компресорния й близнак – червено и крилато GT86 от групата на Outcast.

Jap Track Day 2015

Денят наистина се оказа прекрасен, далеч от градската кисела среда, слънце и лек пролетен вятър. Заради последния сега имаме синузит. Още с влизането ни на писта „Дракон” се срещнахме с организатора на Jap Track Day 2015 – инж. Георги Митрович, който въпреки всичките трудности, нерви и набиване на кинти, не се е отказал да организира за поредна година трак дей за феновете и собствениците на японски коли в България. И браво, защото в наши дни на никой не му се занимава да направи нещо качествено, тък като винаги има хора, които се опитват да те спънат и още толкова, които ще спрягат глагола „hate” в любимия им Facebook.

[nggallery id=519]

Тазгодишният Jap Track Day събра близо двайсет коли, които излезнаха на пистата в битка за секундите. В това число влизат двата броя Toyota GT86, няколко напомпани Civic-а, Toyota MR2, Mitsubishi Evolution X, Nissan 200SX, Nissan Primera и няколко сериозни Subaru-та WRX.

Jap Track Day 2015

Получи се хубаво каране на все още старото трасе на „Дракон”, което скоро ще бъде значително променено. Всичко мина без сериозни инциденти, ако не броим загубата на човек от екипа на Driver.bg, който успя да се нокаутира с неизвестен брой бири.

Jap Track Day 2015

След Jap Track Day 2015 вече очакваме и Jap Fest 2015, който ще се проведе отново на „Дракон”, а датите са 12-13 септември.

Може да разгледате снимките от галерията, използвайки стрелките <– –>

[nggallery id=520]

Вижте още

Представят Rolls-Royce Boat Tail във Вила д’Есте

Изключителният Rolls-Royce Boat Tail бе представен този уикенд като част от Конкурса за елегантност във Вила д’Есте през …