.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }
Начало » Премиери » Много снимки и още инфо за новия Jeep Wrangler 2018

Много снимки и още инфо за новия Jeep Wrangler 2018

В началото на месец ноември Jeep разкри само няколко снимки и съвесем кратка информация за новия Wrangler. След премиерата на новото поколение на салона в Лос Анджелис може да видим американския офроудър в пълния му блясък и да научим всичко най-важно за него.

Jeep Wrangler 2018 e по-лек и по-технологиен отвсякога. Дизайнът обаче не изневерява на оригиналната визия и все още не се поддава на модерността. Последното не означава, че е останал непроменен. Решетката вече е по-аеродинамична, фаровете са в позната форма, но с луксозни LED светлини. Алуминиевите панели пък свалят теглото.

Изборът на каросерията е между две или четири врати. Покривът може да бъде традионен хард топ или свалящ се твърд покрив, заедно с премахваеми боди панели. Има и вариант за мек текстилен покрив, така че няма да им е лесно на клиентите на новия Wrangler. При новия модел може да бутнете предното стъкло напред и да свалите бързо страничните му врати. Така вашият Jeep може бързо да стане изцяло разсъблечен.

Повечето промени обаче се случват под капака. Класическият олд-скул V6 все още е наличен под 3,6-литрова форма. Той получава старт-стоп система и може да бъде комбинирна с 6-степенна ръчна или 8-степенна автоматична скоростна кутия. Последната трансмисия идва на мястото на 5-степенния автомат. Бензиновият 3,6 V6 разполага с 285 к.с. и 353 Нм максимален въртящ момент. Той може да бъде куплиран с 4×2 или 4х4 задвижване.

Jeep Wrangler вече ще се предлага и с 2,0-литров четирицилиндров турбо бензинов двигател с 268 к.с. и 400 Нм. Хибридна и дизелова версии ще се появят на по-късен етап.

И тъй като Wrangler трябва да е в крак с времето, Jeep го оборудва с избор от три типа медийна система, поддържащи Apple CarPlay и Android Auto. Има WiFi хотспот и много изходи за зареждане на устройства.

Още снимки на Jeep Wrangler 2018

Вижте още

Дебютира напълно новият Ford Tourneo Connect

Ford представи изцяло новия мултифункционален Tourneo Connect, който ще донесе на марката Tourneo още повече …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *