.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Много снимки и още инфо за новия Jeep Wrangler 2018

В началото на месец ноември Jeep разкри само няколко снимки и съвесем кратка информация за новия Wrangler. След премиерата на новото поколение на салона в Лос Анджелис може да видим американския офроудър в пълния му блясък и да научим всичко най-важно за него.

Jeep Wrangler 2018 e по-лек и по-технологиен отвсякога. Дизайнът обаче не изневерява на оригиналната визия и все още не се поддава на модерността. Последното не означава, че е останал непроменен. Решетката вече е по-аеродинамична, фаровете са в позната форма, но с луксозни LED светлини. Алуминиевите панели пък свалят теглото.

Изборът на каросерията е между две или четири врати. Покривът може да бъде традионен хард топ или свалящ се твърд покрив, заедно с премахваеми боди панели. Има и вариант за мек текстилен покрив, така че няма да им е лесно на клиентите на новия Wrangler. При новия модел може да бутнете предното стъкло напред и да свалите бързо страничните му врати. Така вашият Jeep може бързо да стане изцяло разсъблечен.

Повечето промени обаче се случват под капака. Класическият олд-скул V6 все още е наличен под 3,6-литрова форма. Той получава старт-стоп система и може да бъде комбинирна с 6-степенна ръчна или 8-степенна автоматична скоростна кутия. Последната трансмисия идва на мястото на 5-степенния автомат. Бензиновият 3,6 V6 разполага с 285 к.с. и 353 Нм максимален въртящ момент. Той може да бъде куплиран с 4×2 или 4х4 задвижване.

Jeep Wrangler вече ще се предлага и с 2,0-литров четирицилиндров турбо бензинов двигател с 268 к.с. и 400 Нм. Хибридна и дизелова версии ще се появят на по-късен етап.

И тъй като Wrangler трябва да е в крак с времето, Jeep го оборудва с избор от три типа медийна система, поддържащи Apple CarPlay и Android Auto. Има WiFi хотспот и много изходи за зареждане на устройства.

Още снимки на Jeep Wrangler 2018

Вижте още

Новият Volkswagen ID.7 дебютира със светеща боя [Премиера]

Дни преди световната премиера на изложението за електроника в Лас Вегас Volkswagen реши да покаже …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *