.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Първи снимки на Jeep Wrangler 2018 [Премиера]

Ето го новия Jeep Wrangle 2018, който трябва да продължи започналата през 1986 г. история. Ще научим всичко за него и ще видим пълната галерия от снимки след няколко седмици след премиерата му на салона в Лос Анджелис. А дотогава трябва да се задоволим само с три официални снимки и малко PR-ско инфо.

От него разбираме, че Jeep ще предлага на своите клиенти „дузина от различни варианти за врати, покрив и предно стъкло“. Ако съдим по фотографиите следва, че новият Wrangler ще продължи да се предлага с две и с четири врати, комбинирани с твърд и мек покрив. Дизайнът на иконата на Jeep не изневерява на традицията и запазва характерната си линия. Това може и да не бъде вечно, ако след няколко години слуховете се потвърдят и се появи пикап версия.

Американците мълчат относно двигателите, освен че ще бъдат от „ново поколение и ефикасни“. Говори се, че ще видим 4-цилиндров турбо бензинов мотор, ще има турбодизел, електрифициран хибрид и може би подобрена версия на 3,6-литровия V6, използван в актуалния модел, комбиниран с 8-степенна автоматична трансмисия. Разбира се, новият Wrangler ще получи последното поколение система за 4х4 на Jeep. В края на краищата, това трябва да бъде стоковия крал на оф-роуда.

Ще научим всичко за Jeep Wrangler 2018 на 29 ноември, когато моделът ще бъде представен на салона в Лос Анджелис.

Вижте още

Новият Volkswagen ID.7 дебютира със светеща боя [Премиера]

Дни преди световната премиера на изложението за електроника в Лас Вегас Volkswagen реши да покаже …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *