.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }
Начало » Girls & Cars » Тя е на 14 и кара великолепно! Запознайте се с Криси!

Тя е на 14 и кара великолепно! Запознайте се с Криси!

Какво трябва да се случи да се родиш във Варна, а „най-щастливият ден от живота“ ти да бъде във Враца? Звучи малко нелепо, но не и за Кристалина Стефанова, която този уикенд показа, че не е единствената звезда в дрифт семейството на ДК Краси.

Кристалина Стефанова

Малката Криси е само на 14 години или както самата тя казва „на 14 и половина“. На нейните години повечето от нас правиха първите си стъпки зад волана на някоя селска Лада, но Криси навлиза в родния дрифт шампионат по един наистина светкавичен начин. 

Кристалина Стефанова

Въпреки че се включи само за шоу във втория кръг на дрифт шампионат във Враца, Криси впечатли всички, сигурно дори и баща си, който е главният виновник за създаването на това оранжево-черно BMW E30 от варненския тим на Drift Tigers. Тя има малък брат, който също изглежда запален от моторспорта. 

Кристалина Стефанова

Силно се надяваме да видим скоро Кристалина Стефанова и като професионален пилот, състезаващ се за титлата с мъжете. Така не само румънците ще си имат своята Рамона Русу.

Кристалина Стефанова Кристалина Стефанова с майка си Кристалина Стефанова

Вижте още

Момичетата и колите на фотографа Алекс Вентура [Girls & Cars]

В Driver.bg и Facebook страницата не веднъж сме публикували снимки на фотографа Алекс Вентура, който …