.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Кросоувърът Hyundai Santa Fe вече с 6 места

Hyundai представи доработена версия на обновения кросоувър Santa Fe за 2022 г. Той вече е в продажба на пазара в Южна Корея. Основната промяна е появата на модификация с шестместен салон, пише The Korean Car Blog. Преди това автомобилът се предлагаше само с 5 или 7 места.

В средния ред голямата седалка за трима е сменена от две отделни седалки с индивидуални подлакътници. На разположение на пътниците са две поставки за чаши и регулируеми въздуховоди за климатичната система.

В допълнение, Hyundai Santa Fe 2022 получава значително по-богато базово оборудване, което включва информационно-развлекателен комплекс със сензорен дисплей и навигация, увеличена до 10,25 инча, както и сензор за дъжд и електрически задвижващ механизъм на задната врата.

Обновеният Hyundai Santa Fe се предлага с 2,5-литров атмосферен бензинов агрегат, развиващ 180 к.с. с. и 232 Нм въртящ момент. Двигателят работи в комбинация с шестстепенна автоматична скоростна кутия.

Освен това кросоувърът разполага с 3,5-литров V6 с 249 к.с. с., работещ с осемстепнна трансмисия . И накрая, в гамата има 2,2-литров дизел, който генерира 199 к.с. с., комбиниран с нов осемстепенна роботизирата предаватулна кутия с два съединителя.

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …