.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Maserati Grecale тръгна из града преди премиерата си

След като Grecale ще бъде представен на 22 март, Maserati ни се подиграва, като публикува непубликувани снимки на втория си SUV. Автомобилът се появява в центъра на града на тези кадри, но остава с камуфлаж. Информация за неговите характеристики все още е написана на каросирията…

Малко повече от месец преди официалното си представяне, Maserati Grecale прави първата сиразходка из града. Новият спортен всъдеход на марката с тризъбеца бе заснет на улицата, а извивките на каросерията му за съжаление все още са скрити под камуфлажа. Някои елементи от неговия дизайн обаче са много по-добре видими, отколкото на шпионските снимки, които се появиха през последните седмици.

Радиаторната решетка на Grecale не е прикрита и разкрива вертикални ленти около известния тризъбец. Профилът разбира се включва трите хриле, характерни за автомобилите Maserati. На тези изображения не се вижда добре, задната част е оборудвана със спойлер в горната част на задната врата, както и четири накрайника на изпускателната система.

С новия камуфлаж Maserati се забавлява, кара ни да участваме в търсене на съкровища. Производителят в състава на концерна Stellantis разпространява известна информация за автомобила в четирите ъгъла на камифлажа. По-конкретно научаваме, че компактният SUV е оборудван с интелигентен асистент, цифрово арматурно табло и че интериорът му е фокусиран преди всичко върху комфорта, който ще бъде осигурен на своите пътници.

На каросерията му обаче не се появява информация за потенциалното задвижване на Grecale. Според последните слухове всъдеходът трябва да разполага с двигател Alfa Romeo 2,9 битурбо V6, чиято мощност може да бъде увеличена до 510 к.с. при 600 Нм въртящ момент. Ще го видим на 22 март 2022 г., за да разберем със сигурност.

Вижте още

Новият Volkswagen ID.7 дебютира със светеща боя [Премиера]

Дни преди световната премиера на изложението за електроника в Лас Вегас Volkswagen реши да покаже …