.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Mercedes-AMG модернизира центъра си в Афалтербах

Mercedes-AMG току-що откри нов център за доставка на AMG в Афалтербах, предназначен да посрещне клиентите на марката при възможно най-добрите условия, идващи да получат новия им модел.

Тази приемна и изложбена зала с площ от 65 кв. м се представя с нов ултра модерен дизайн, включващ характерните цветове на AMG, и приема някои особености като специален асфалтов под, както и облицовка, изработена от висококачествени материали .

Налице са две отделни пространства с общо пет места за доставка, за да бъдат настанени различните купувачи и техните модели. Първото, наречено Paddock Club, е предназначено за най-спортните модели като Mercedes-AMG GT Black Series, докато Business Lounge може да побере три автомобила едновременно.

Клиентите могат също да решат как искат да организират приемането на автомобила си (събитие, представено по формулата „Unboxing your Star“), с кетеринг в частния салон на AMG, като се запознаят с  различните модели на AMG, изложени в шоурума, или като посетят халето за сглобяване на двигателя на AMG.

Понастоящем само немските клиенти могат да получат своите модели в центъра на Афалтербах, но AMG вече има шест такива за марката AMG в чужбина (по-добре оборудвани от 600 AMG Performance Centers) за настаняване на своите клиенти. Последният, наскоро открит в Сеул, Южна Корея, е добавен към вече към тези в Гданск (Полша), Пекин и Шанхай (Китай), Сидни (Австралия) и накрая Токио (Япония).

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …