.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Брониран и удължен Mercedes-Benz G63 AMG за 1 млн. долара

Спите с оловно одеяло, а пижамата ви е бронежилетка? Значи имате спешна нужда от този уличен танк. Такъв могат да ви направят от Inkas Armored Vehicle Manufacturing и в бързината да ви одрусат с 1 млн. долара за него.

Mercedes-Benz G63 AMG Inkas Armored Vehicle Manufacturing

Срещу тази дебела сума ще получите удължена версия Mercedes-Benz G63 AMG, с която може да ходите на пикник в Крим, Ивицата Газа и Сирия.

Mercedes-Benz G63 AMG Inkas Armored Vehicle Manufacturing

Inkas са канадска фирма, занимаваща се с брониране на автомобили, като за новия си проект избират неостаряващата G-класа. Залагат на вариант G63 AMG, която допълнително удължават с 1,09 метра. За разлика от миналата им версия, тази идва с прозорци по средата, докато целият екстериор е в черен мат. 

Mercedes-Benz G63 AMG Inkas Armored Vehicle Manufacturing

Бойният G63 AMG е екипиран с електролуминисцентни бронирани стъкла и блиндирана каросерия. Нивото на бронировка по европейски стандарт е B6 и може да издържи на стрелба на автомат със 7,62-милиметрови куршуми. Подът е подсилен да оцелее на ударната вълна и шрапнели след детонация на две гранати DM5. Отделно са монтирани няколко камери за наблюдения на периметъра.

Mercedes-Benz G63 AMG Inkas Armored Vehicle Manufacturing

Отвътре Inkas превръща салона на G63 AMG в мини копие на Белия дом. Има сателитна телевизия, сателитен телефон, мини бар, система за рециркулиране на въздуха, система за вуздух при газова атака, комфортни кресла… И за финал канадците вграждат скрито чекмедже за автоматичен пистолет.

[nggallery id=429] 

Вижте още

Rolls-Royce Cullinan за оф-роуд разходки

В този свят има както се казва от пиле мляко. Надали на някого му трябва …