.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Mercedes-Benz разкри интериора на новия Sprinter 2018

Премиерата на третото поколение е планирана за февруари 2018, като електрическата версия на Sprinter ще се появи през 2019-та

Спокойно може да завидим отсега на шофьорите, които ще карат новия Mercedes-Benz Sprinter. Третото поколение на буса ще бъде представено официално през февруари 2018 г., а година по-късно ще се появи и електрическата версия eSprinter.

Mercedes-Benz разкри първите снимки на новия Sprinter и фокусът при тях пада върху интериора. Дизайнът на таблото получава заемки от премиум моделите на Benz. Виждаме трилъчев мултифункционален волан, зад който са позиционирани аналоговите уреди като скоростомер и оборотомер, между които е интегриран цветен борд дисплей.

В духа на топ моделите на марката на централната конзола място намира широк тъчскрийн дисплей. Той е прегърнат от дизайнерски вентилационни отвори и две малки ниши за съхранение. Със сигурност снимките са на топ нивото на бъдещия Spinter, при което има електрическа шофьорска седалка, автоматична скоростна кутия с лостче за превключване зад волана и двузонов климатроник.

Както споменахме вече новият Mercedes-Benz Sprinter ще дебютира през февруари, а производството му ще започне през пролетта на 2018 г.

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *