.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Mercedes-Maybach Haute Voiture Concept е най-луксозната S-класа, създавана някога [Премиера]

Битката за клиенти между Mercedes-Maybach, Rolls-Royce и Bentley не е от вчера, но днес в тази маркетингова война немците показват ново оръжие. Засега то е под формата на концепт, но в началото на 2023 г. от него ще видим лимитирана версия, която трябва да бъде най-луксозната S-класа, създавана някога. Става въпрос за ето този Mercedes-Maybach Haute Voiture Concept.

Най-новият прототип на Mercedes-Maybach е с двуцветна каросерия, комбинираща тъмно морско синьо и розово златисто. Но интериорът е този, който заслужава повече внимание. Излишно е да се описва, като снимките говорят повече от думите.

От Mercedes-Maybach не разкриват кой двигател ще използват в заводската версия, като може би това ще бъде изчезващият в наши дни V12, с какъвто излиза S680.

Що се отнася до това колко ще струва, клиентът трябва да приготви много повече от 200 000 долара, като се има предвид, че цената на S580 с V8 започва от 184 900 долара.

Вижте още

Новият Volkswagen ID.7 дебютира със светеща боя [Премиера]

Дни преди световната премиера на изложението за електроника в Лас Вегас Volkswagen реши да покаже …