.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Mercedes-Maybach пуска лимитиранa серия S680 by Virgril Abloh

Този специално създаден Mercedes-Maybach S680 by Virgril Abloh ще бъде произведен в серия от 150 екземпляра. Лимитираната версия е проектирана в сътрудничество с починалия от рак в края на миналата година моден дизайнер Върджил Абло, който проектира концептуалния Project Maybach.

Това е третият Mercedes, в който участие взима американският дизайнер с ганайски корени. Конкретният Maybach S680 е завършен изцяло преди смъртта на Върджил Абло, който си отива от този свят на 41 години след боледуване от рядка форма на рак. Той бе първият чернокож креативен директор в Louis Vuitton.

Mercedes-Maybach S680 by Virgril Abloh се отличава с двуцветна схема на екстериора, която продължава и отвътре. Логото на Abloh се вижда върху централната конзола, задните възглавници, подглавниците и праговете на вратите.

Всеки клиент ще получи дървена кутия, изработена по поръчка, покрита с напа и брандирана с логата на Maybach и Abloh. Вътре се намира умален модел в мащаб 1:18, два ключа и ключодържател карабинер.

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …