.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Вижте най-бързият Nissan GT-R в Европа! [Видео]

Последният 14-ти кръг от руския драг шампионат Unlim 500+ се проведе далеч на юг на гръцкия остров Крит в края на миналия месец, но едва днес може да изгледаме видео с новият най-бърз Nissan GT-R R35 в Европа.

Fastest Nissan GT-R in Europe

Досегашният рекорд се държеше от GT-R THOR, генериращ 1500 к.с. от своя 3,8-литров би-турбо V6. През октомври силно модифицираната машина записа време под 8 секунди и се доближи до времето на най-бързия GT-R на платетата, чието време по това време беше 7,81 секунди.

Fastest Nissan GT-R in Europe

Новият европейски рекордьор е Nissan GT-R R35 Mk.1 Gosha Turbo Tech Moses. Той е подготвен в Русия и преди три седмици записа време от 7,810 секунди на 402 метра при терминална скорост 287 км/ч.

Fastest Nissan GT-R in Europe

Това е национален рекорд за Русия и трети най-добър резултат в света на ¼ миля от Nissan GT-R R35 (първите две коли са от САЩ). В момента световният рекорд за най-бърз GT-R на планетата е с време от 7,7 секунди.

Вижте още

Audi и Porsche влизат във Формула 1

Не е тайна за никого, че VW Group иска да има два отбора във Формула …