.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Това е обновеният Nissan 370Z Nismo 2015

Nissan подсили серийната си Nismo гама с лансирането на изцяло обновения 370Z Nismo. Вървейки по пресните следи на GT-R Nismo, новият 370Z обединява редица дизайнерски и инженерни подобрения, превръщайки се в най-спортния 370Z до днес.

370Z Nismo сега е с по-дързък и по-мощен нов вид. Новата броня е напълно променена и вече е с по-големи въздухоотвори, допълнителни въздухоотвори пред калниците и нови LED дневни светлини. Другите новости включват черни декоративни рамки на фаровете, специална червена Nismo лайстна в основата на бронята, променени странични лайстни и огледала, както и специални Nismo лога. Ревизираният 370Z Nismo разчита и на нови 19-инчови Rays лети джанти, изпълнени в черен и сив цвят.

Nissan 370Z Nismo 2015

Nissan добавя нова задна броня и модифициран спойлер. Като част от пълната промяна на аеродинамичния пакет на 370Z Nismo, новата версия разчита на по-малък заден спойлер, работещ в тандем с новата предна броня, за да създаде значително по-голяма притискателна сила при висока скорост. Нещо повече, притискателната сила сега е по-равномерно разпределена върху предната и задната оси, осигурявайки по този начин по-балансирано усещане на пътя. Изчисленията на Nissan потвърждават, че новият аеродинамичен пакет на 370Z Nismo му осигурява по-голяма притискателна сила спрямо всеки от конкурентите му в сегмента.

Новият модел разчита на нови Recaro седалки, предлагащи значително по-добра опора и комфорт. Седалките са тапицирани в червена и черна кожа и алкантара, пасвайки на облицовката на волана.

Nissan 370Z Nismo 2015

Nissan 370Z Nismo 2015 се задвижва от 3,7-литров, 6-цилиндров двигател, генериращ 344 к.с., които предлагат сурово и незабравимо динамично представяне. С изключителен въртящ момент при ниските обороти и широк оборотен диапазон, 370Z Nismo спринтира от 0 до 100 км/ч за само 5,2 секунди. Издишайки през двойната ауспухова система, 370Z Nismo предлага и перфектния спортен саундтрак.

Предлаган само като купе с 6-степенна механична скоростна кутия, 370Z Nismo разчита на редица подобрения в окачването, въведени като част от актуализациите за моделна година 2015. За да се подобри комфорта, твърдостта на задните пружини и амортисьори е променена, докато променени постелки в интериора и вътрешните облицовка на колесните арки допълнително намаляват шума от търкалянето на гумите по асфалта.

Вижте още

Alfa Romeo вади наследник на 8C Competizione

Alfa Romeo пусна тийзър, включващ детайл от нов модел, който трябва да се появи тази …