.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Премиера: Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo

Ето така може да изглежда бъдещото поколение на Nissan GT-R. И определено искаме да наследи голяма част от дизайна на новия Concept 2020 Vision Gran Turismo, който японците току-що разкриха за играта Gran Turismo 6.

Описван като „визия на това как може да изглежда високопроизводителният Nissan на бъдещето“, концептът е суперкола с 2+2 места, силно повлияна от актуалния GT-R.

Муцуната на Concept 2020 е силно разчупена и е екипирана с издължени LED фарове. Колата получава вентилиран преден капак, карбонов преден сплитер и кръгли стопове. Други отличителни белези са агресивният заден дифузьор, и карбоновото задно крило.

Nissan Concept 2020

Концептът е разработен от екип млади дизайнери от Nissan Design Europe, които си сътрудничат по инженерната част с японските си колеги от Nissan Technical Center в Ацуги, Япония.

Nissan отказва да потвърди слуховете, че концепцията визуализира следващото поколение GT-R, но не отрече, че това е намекване за това как може да изглежда тяхната суперкола на бъдещето.

И все пак Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo е създаден с цел да карате виртуално в играта Gran Turismo 6 от юли месец.

[nggallery id=92]

Вижте още

Alfa Romeo вади наследник на 8C Competizione

Alfa Romeo пусна тийзър, включващ детайл от нов модел, който трябва да се появи тази …