.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

740 к.с. за Nissan GT-R от Wheelsandmore

Немските тунинг специалисти Wheelsandmore са готови със своя най-нов проект за Nissan GT-R. Той носи името CrankZilla и може да превърне японската машина в още по-свиреп автомобил.

Stage 1 включва само софтуерни подобрения и нов въздушен филтър, с което заводската мощност на Nissan GT-R от 570 к.с. е учеличена на 605 к.с.

При Stage 2 се монтират спортни катализатори и с леки доработки се генерират 630 к.с.

Всичко изброено дотук е включено в Stage 3, но Wheelsandmore добавя модифицирана изпускателна система. С това се постигат 650 к.с.

При Stage 4 нещата са далеч по-сериозни. Сменят се турбокомпресорите и горивната помпа, с което се отприщват 700 к.с.

Достигаме и до най-високия Stage 5. Или истинската CrankZilla. Пакетът включва софтуерни подобрения, нови турбокомпресори и нова генерация. Резултатът е максимална мощност от 740 к.с.

От Wheelsandmore споделят, че лесно могат да изкарат над 1000 к.с. от V6 двигателя на Nissan GT-R, но целта им е да създадат кола, която е безопасна за каране и не се нуждае от ремонт след всеки трак дей.

Петте пакета CrankZilla вървят в комбина с трикомпонентни 21-цолови джанти F.I.W.E., обути в гуми Continental с размери 255/35 и 295/30. Наред с тях Wheelsandmore монтира по-ниски регулируеми пружини от KW, които свалят центъра на тежестта с около 30 мм.

Вижте още

Rolls-Royce Cullinan за оф-роуд разходки

В този свят има както се казва от пиле мляко. Надали на някого му трябва …