.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Това е новият Nissan Navara 2015

Пред очите ви е 12-ото поколение на Nissan Navara! Дам, Nissan прави легендарния си пикап от няколко десетилетия насам. А този тук е още по-стилен и внушителен, получавайки доста малко предпазни кори, които да го бранят от горски драскотини. Отдолу обаче е като бронирана машина и е готов да издържи на здрав оф-роуд.

Интериорът на новата Navara изцяло е преобразен, получавайки по-добри материали и имитиращи алуминий апликации по таблото. Прилично голям дисплей е вграден в централната конзола, като предоставя достъп до електронен компас, навигация, аудио системата и всичко по-важно свързано с управлението на пикапа.

Nissan Navara 2015

Nissan NP300 Navara 2015 е с преработено шаси с по-висока якост на усукване и подобрено листово задно окачване, което е проектирано да „понесе наказанието от ежедневната употреба“. От друга страна радиусът на завиване е намален, което го прави по-маневрен в градски условия.

Двигателите? Имаме модифициран 4-цилиндров 2,5-литров дизел в две нива на мощности от 163 к.с./403 Нм и 190 к.с./450 Нм. За тях Nissan твърди, че са свалили разхода на гориво с 11%. Другият мотор е бензинов 2,5-литров 4-цилиндров, като всички агрегати се комбинират с 6-степенна ръчна или 7-степенна автоматична трансмисии.

Към режим 4х4 може да се премине и в движение, като задвижването на четирите колела е подкрепено от няколко различни системи, включващи Vehicle Dynamic Control, Hill Descent Control, Hill Start Assist и Active Brake Limited Slip.

[nggallery id=79]

Вижте още

Alfa Romeo вади наследник на 8C Competizione

Alfa Romeo пусна тийзър, включващ детайл от нов модел, който трябва да се появи тази …