.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Нова скица за VW Amarok преди премиерата му

Преди официалното му представяне, излъчиха непубликувана скица за Volkswagen Amarok. Това ни позволява да открием профила на пикапа и да научим повече за неговите габарити. Дизайнът му изглежда по-динамичен от преди.

Сега вече е сигурно, че новият Volkswagen Amarok ще бъде официално представен през 2022 г. Преди да бъде показан, Volkswagen предлага ново изображение на второто поколение на пикапа. Немският производител публикува новата скица, която е предназначена да бъде близка до серийния модел и обявява много динамичен дизайн.

По този начин новото изображение дава възможност да открием профила на новия Amarok. Volkswagen уверява, че е възможно да бъде поставен европалет между арките на колелата, тъй като те са широки. Каросерията на пикапа с двойна кабина изглежда с вдлъбнатини на калниците, както и в долната част на вратите. Версията, показана тук, има гуми за офроуд.

На скицата обаче товарното пространство на Amarok изглежда малко късо. Volkswagen обаче уверява, че пикапът е удължен с 10 см, за да достигне обща дължина от 5,35 м. Компанията от Волфсбург  уточнява, че шасито на новия Amarok ще бъде по-широко от настоящата версия, за да се запази повече място за краката на пътниците, седнали отзад.

Напомняме, че второто поколение на Volkswagen Amarok ще получи дизелов двигател V6 TDI под капака си. Агрегатът трябва да има повече въртящ момент и теглителна сила. И докато Volkswagen не ни показва предварително изображение на кабината, тя е описана като по-премиум отвсякога. Със сигурност ще трябва да изчакаме още няколко месеца, за да разберем всички подробности.

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …