.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Новият Genesis G90 на световния пазар през 2022 г

Genesis разкри екстериора на новия си луксозен седан G90, който ще се конкурира с Audi A8 и Mercedes-Benz S-класа в световен мащаб, когато бъде пуснат в продажба следващата година.

Второто поколение на флагмана на премиум марката беше забелязано на тестове в Германия, което предизвика спекулации, че ще бъде пуснато в Европа, за разлика от своя предшественик.

Genesis сега намеква, че ще се предлага на Стария континент. „С G90 Genesis планира да разшири присъствието си на пазара на луксозни седани не само в Корея, но и по целия свят.“ Ще има повече подробности, когато G90 бъде официално представен в Корея.

По отношение на дизайна си G90 много наподобява G80, но със значително повече пространство в салона в съответствие с луксозното му изпълнение и множество елементи по поръчка.

Genesis описва G90 като най-елегантната интерпретация на дизайнерската философия Athletic Elegance на марката досега.

Той разполага с вече познатите двулинейни LED светлини , които украсяват предната част на другите модели, както и огромна решетка с форма на щит.

Отзад G90 е приведен в съответствие с по-новите модели благодарение на отличителните си двойни светлинни ленти, а за да привлече вниманието към този елемент, светлините за заден ход, сензорите и регистрационната табела са преместени в долната част на автомобила.

Подобно на Audi A8 и Mercedes-Benz S-класа, G90 ще се предлага  с дълго междуосие и 190 мм допълнително пространство в салона.

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …