.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Новият кросооувър на Renault се казва Austral

От латински australis, Austral е дума, която резонира в много европейски езици, включително френския, което е важно за марка, горда с корените си.

Според Силвия Дос Сантос, стратегически мениджър за наименуване на модели в отдела за глобален маркетинг на Renault, „Austral носи жизнеността и топлината на южното полукълбо. Това е име, което кани за пътуване и е идеално за SUV. Думата е изградена около хармоничен баланс от звуци, лесни за произнасяне от хора по целия свят, което й придава наистина международно усещане.”

Austral е част от новата гама компактни SUV модели на Renault, които могат да се похвалят с иновативна свързана технология и удоволствието от екологичното шофиране. AUSTRAL, който е с дължина от 4,51 м, може удобно да превозва до петимапътници.

Austral демонстрира мисията на Renault да възвърне позициите си в SUV сегмента, следвайки Arkana и новия Megane E-TECH Electric.

Предназначен да смени Kadjar в текущата гама, Austral ще бъде представен през пролетта на 2022 г.

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …