.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Новият T-Roc Cabriolet: Готов за приключения

T-Roc Cabriolet е разработен за приключенци, които търсят свобода във всекидневието си, както и по напълно неизследвани пътища.

Като отворен кросоувър модел в компактния клас, T-Roc Cabriolet съчетава здравината и силните страни на SUV с удоволствията на кабриолет. Дизайнът подчертава какво е да шофираш с открит покрив – забавление, свобода, радост от живота. Благодарение на новите системи за асистенция на водача като IQ Drive Travel Assist, адаптивен круиз контрол (ACC) и асистент при паркиране (Park Assist), автомобилът предлага още по-безопасно и комфортно шофиране.

T-Roc Cabriolet идва с две нива на оборудване – Style и R-Line. Той продължава традицията на Volkswagen, като включва покрив от лек плат с три слоя – като при Beetle и Golf Cabriolet. Когато е отворен, мекият покрив се сгъва в Z-форма зад задните седалки. Веднага след като електрохидравличното задвижване прибере напълно автоматично мекия покрив, което отнема само девет секунди, пътниците и на четирите седалки могат да се наслаждават спокойно на всичко наоколо. Т-Roc Cabriolet предлага високо ниво на комфорт за пасажерите на всички седалки, най-новите технологии за управление и цифрови услуги, както и 284-литров багажник.

Системата за защита на автомобила се активира незабавно в случай на предстоящо преобръщане, като защитава водача и пътниците с два здрави ролбара, които се задействат мигновено зад задните подглавници за част от секундата. Допълнителните усилвания на каросерията компенсират липсата на фиксиран покрив.

Модерният дизайн на екстериора е постигнат чрез ясни, спокойни линии и повърхности, а детайли като широката предна решетка с интегрирани LED фарове подчертават солидната визия на SUV. В интериора на новия T-Roc Cabriolet могат да бъдат открити най-новите модификации на обновеното арматурно табло и дисплеите, които осигуряват особено висококачествен и прогресивен външен вид.

Със стандартно оборудване, което включва дигитaлен кокпит, базиран на третото поколение на модулната информационно-развлекателна система (MIB3), T-Roc Cabriolet е напреднал значително както по отношение на дисплеите, така и по отношение на контролните уреди. Системата Ready 2 Discover с обновен 8-инчов информационно-развлекателен дисплей се предлага като стандарт.

Задвижването и ходовата част на T-Roc Cabriolet се справят изключително добре с всяка задача, пред която автомобилът е изправен. Клиентите имат избор от два ефективни бензинови двигателя с турбокомпресор и директно впръскване. 1,0-литровият TSI е трицилиндров двигател с мощност от 110 к.с. и 200 Нм максимален въртящ момент, а 1,5-литровият TSI двигател има мощност от 150 к.с. и 250 Нм. Шестстепенната ръчна скоростна кутия и предното задвижване са стандартни, но по-големият TSI-двигател може да бъде комбиниран по избор със 7-степенната DSG скоростна кутия с двоен съединител.

Вижте още

Новият Volkswagen ID.7 дебютира със светеща боя [Премиера]

Дни преди световната премиера на изложението за електроника в Лас Вегас Volkswagen реши да покаже …